четвъртък, 28 юли 2011 г.

Започнаха предизборните консултации


Консултации с парламентарно представените партии и коалиции, както и с партиите, които имат членове в Европейския парламент, но не са парламентарно представени, проведе в средата на тази седмица кметът на Община Казанлък Стефан Дамянов. Целта на срещата беше определянето състава на Общинската избирателна комисия /ОИК/. На срещата присъстваха представители на: ПП ГЕРБ - Галина Стоянова, Иванка Русинова; Коалиция за България - Иван Гороломов, Теодора Иванова; ДПС - Ахмед Абдула; Атака - Драгомил Иванов; Синята коалиция - Иван Лапчев; НДСВ - Юлиана Палазова, Галин Георгиев.
Съгласно разпоредбите на Изборния кодекс и решение №30 на Централната избирателна комисия, Общинската избирателна комисия в община Казанлък ще се състои от 17 членове. Те се разпределят по следния начин: ПП ГЕРБ - 8 членове; Коалиция за България - 3; ДПС - 3; Атака -1; Синята коалиция - 1; НДСВ -1. Председателят е от ГЕРБ; заместник-председателят - от ДПС, секретарят - от КБ.
Първата от консултациите с политическите сили в община Казанлък за избори '2011 премина в дух на разбирателство и добронамереност.
Долина

Няма коментари:

Публикуване на коментар