петък, 15 юли 2011 г.

Вицешампионска титла за "Роза" в края на сезона


С вицешампионско място в 2 дисциплини, се завърна от София танцовата двойка Атанат Русев-Симона Янева. Възпитаниците на клуб по спортни танци "Роза" към ОДК "Св. Иван Рилски" в Казанлък, показаха завладяваща игра на Държавния шампионат 1-ви ранг, който се проведе в края на миналата седмица в зала "Христо Ботев" в столицата. Вицешампионското място на "стандарт" и "многобой" дава право на казанлъшките състезатели да участват на "стандарт" на Световното първенство в Молдова, което ще се проведе през ноември тази година.
С отлично представяне и бронзов медал от Държавния шампионат се завърна двойката Жеко Жеков-Ина Чокова. Те грабнаха отличието на "стандартни танци" при състезателите над 19 години. С осмо място при юноши старша възраст са Александър Драганов-Преслава Чувитева.
С общо осем танцови двойки се представи казанлъшкият клуб, като извън призовите отличия, останалите достигнаха до полуфинали - Иван Томов-Румина Курдова, Калоян Бялков-Симона Симова, Радостин Николов-Десислава Иванова и при младежите на латино-американски танци - Михаил Иванов-Ана-Мария Хънтова.
Радостина Байчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар