петък, 6 април 2012 г.

Сдружението на Дамянов се отчете


Сдружение "За гражданско управление" отчете своята дейността пред членове и гости миналата сряда. Годишното отчетно събрание започна с едноминутно мълчание, с което присъстващите почетоха паметта на един от ярките членове на управителния съвет на гражданското сдружение Христо Станчев и още един член на сдружението Георги Пиргов.
На отчетното събрание бе направен пълен анализ на изминалите избори за местна власт.
"Изминалите неотдавна местни избори, за нас бяха един праг на доверие. Гражданите ни гласуваха доверие, сдружението получи повече гласове от редица парти, който от години са е политическия живот на България. Затова съвсем заслужено сдружение "За гражданско управление получи и своето място в местния парламент" - заяви председателят му Стефан Дамянов.
В своя отчетен доклад Дамянов не спести и всички грешки и слабости в организационния живот на сдружението, които трябва да бъдат отстранени с повече работа и отговорност. В камерната зала на ДК "Арсенал" сдружението начерта своите бъдещи насоки за развитието си в обществено политическия живот на Казанлък. То е връзката между хората и общинската власт и групата на общинските съветници на сдружението ще продължават все по активна работа за доброто протичане на този диалог и ще стои и защитава решаването на проблемите на гражданите, категорични бяха членовете му.
Яница Станчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар