петък, 27 април 2012 г.

"Граждани за чист курортен град" продължава

в ход е втората фаза на проекта, общината събира нови предложения

Със Заповед на кмета на община Павел баня започна набирането на проектни предложения от граждани на Павел баня за конкурс "Граждани за чист курортен град" - фаза 2, съгласно приетата Програма "За чиста Павел баня 2012", информираха от общинска администрация. Срокът за представяне на проектните предложения в деловодството на община Павел баня изтича в края на тази седмица -  27.04.2012г. , а формуляр за кандидатстване може да бъде изтеглен от официалния сайт на общината.
Първата фаза на проекта "Граждани за чист курортен град" стартира в началото на 2011г. Тогава община Павел баня обяви провеждането на конкурс за гражданска инициатива свързана с опазване на околната среда, в т.ч. залесяване, изграждане на кът за отдих, поддържане зелени площи, изграждане на детска площадка. В инициативата се включиха групи граждани, които обединени от идеята за благоустрояване на някое място в близост до дома им, подготвиха своя проектен фиш и кандидатстваха за финансиране на материали за осъществяване на идеята.
Както всяко начало и това бе трудно, но независимо от това четири проекта, в които Община Павел баня е партньор приключиха успешно, обобщават от общинската управа и се надяват и втората фаза на проекта да събере достатъчно предложения, осъществяването на които да направи Павел баня още по-красива.                   Долина

Няма коментари:

Публикуване на коментар