петък, 27 април 2012 г.

Наше момиче ръководи сигурността за ден в "Ей И Ес - 3С Марица Изток 1"

Възпитаничка на ПГ по лека промишленост и туризъм Казанлък, бе мениджър по безопасност за един ден в "Ей И Ес - 3С Марица Изток 1". Дванайсетокласничката Христина Чернева бе сред тримата номинирани представители на Старозагорска област, които участваха в инициативата "Мениджър за един ден" 2012 година организирана от Джуниър Ачийвмънт в Ей И Ес - 3С Марица Изток 1 на 20 април 2012 година. Христина е в паралелка със специалност "Мениджмънт в туризма", а за работата си като мениджър по безопасност на фирмата тя получи предметна награда и сертификат.
Общо десет ученици от Стара Загора, Казанлък и Гълъбово заеха ръководни позиции в Ей И Ес-3С Марица Изток 1 в рамките на местното издание на Мениджър за един ден. Инициативата се провежда за първа година в компанията, като част от традиционната програма на Джуниър Ачийвмънт България.
По време на еднодневната си визита младежите имаха възможността да се запознаят със структурата, спецификите и процесите на работата в електроцентралата, съобщиха организаторите. Те се срещнаха с мениджърите на компанията и споделиха своите планове и идеи за бъдещето. Настоящите мениджъри от своя страна споделиха своя опит и дадоха ценни съвети за професионалното развитие на своите последователи.
Долина

Няма коментари:

Публикуване на коментар