четвъртък, 2 юни 2011 г.

Медали за клуб "Роза"


По традиция силно представяне отбеляза и на Зоновото първенство в Стара Загора, казанлъшкия клуб по спортни танци "Роза". С девет танцови двойки се представиха казанлъчани в събитието организирано от Българската федерация по спортни танци и клуб "Голд степ" Ст. Загора. С отличното си представяне първото място в своя клас заслужиха Михаил Иванов-Ана-Мария Хънтова. В най-високия клас А казанлъшката танцова двойка грабна купата на турнира в латиноамериканските танци.
4-ти на "стандарт и латина", в клас 18 С се класираха Иван Стефанов и Милена Тенева. При 15-сет годишните в същия клас, съвсем малко не достигна на двойката Иван Томов-Румина Курдова за сребърния медал и те останаха също 4-ти. В клас С, 13-сет годишните Стоян Петров-Десислава Тенева се класираха осми.
Валентин Тянов-Теодора Стайкова останаха 6-ти в клас D при 15-сет годишните, а в клас 13D на пето място завоюваха Петко Трзиев-Милена Огнянова.
При най-малките в клас 11Е на 6-то място се класираха Калоян Бялков-Симона Семова, а седми останаха Персиян Господинов-Марсела Василева. Деветгодишните Радостин Николов-Десислава Каратопроклиева пък са седми в клас Е.
Долина

Няма коментари:

Публикуване на коментар