четвъртък, 2 юни 2011 г.

Рени Петрова стана "Мини мис царица Роза"


19 красавици претендираха за короната на малката царица

Тазгодишната носителка на короната "Мини мис царица Роза" е седем годишната Рени Петрова от ЦДГ N 15 "Звънче" в град Казанлък.
С избора на "Мини мис царица Роза" в края на миналата седмица, бе поставено началото на тазгодишния "Празник на розата 2011г." в Казанлък. 19-те малки красавици от целодневните детски заведения в Общината дефилираха в 3 кръга. В първия, в костюми на коминочистица, те подариха на публиката в залата не просто красота, но и така необходимата на всички ни - надежда. Във втори кръг на малкия-голям конкурс "Мини мис царица Роза" 2011 малките дами показаха, че не е важно, колко е голяма една страна, важно е колко е богата, а богатството й се измерва с нейните деца. В последния кръг, малките кокетки дефилираха облечени в официални тоалети. Това бе и кръга, в който те представиха пред журито не само своята красота и грация, но и таланта си да пеят, рецитират и танцуват.
На 11-членното жури с председател секретарят на Община Казанлък Рада Гоцкова се падна тежката задача, да определи измежду 19-те прекрасни малки госпожици, най-достойната да носи короната на царицата на цветята. Най-много гласове събра седемгодишната Рени и заслужено получи короната на "Царица Роза". Наградата "Би Би Си Кейбъл" - генерален спонсор на конкурса, пък отнесе Гергана Дюлгерова.
Специалната награда на водещия на шоуто Ники Априлов отиде при седем годишната Мирослава, за най-оригинален костюм. Малката красавица, която получи короната на "Мини Мис Орхидея", впечатли и журито и публиката, освен артистичност и с 86 сантиметровата дължина на косата си.
И тази година, малката Царица Роза ще бъде част от празника на града и ще се включи наравно с голямата Царица в събитията предвидени в календара на дните.
Яница Станчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар