четвъртък, 9 юни 2011 г.

ЦДГ "Звънче" изпрати своите абитуриенти


С колоритни тържества, изпълнени с много песни, танци и детски усмивки, ЦДГ "Звънче" изпрати своите малки абитуриенти в първите дни на тази седмица. Двете подготвителни групи на целодневното детско заведение в града изнесоха последния си концерт като възпитаници на детската градина, пред своите родители, баби, дядовци и учители.
Директорът Дешка Карагенска връчи свидетлствата за отличното завършване на всяко едно от децата.
Малките абитуриенти от ЦДГ "Звънче" със сълзи на очи и с букети от обич се разделиха със своите учители Лиляна Ушева, Пепа Колева, Цонка Василева и Теодора Белчева, както и с помощник възпитателите: леля Цеци и леля Ваня.
"Мили деца, пожелавам ви да сте здрави като зимата, весели като лятото и красиви като пролетта. На добър час!" - с тез думи директора на ЦДГ "Звънче" пожела попътен вятър на своите възпитаници.
Малчуганите от подготвителните групи в 15-та детска градина потопиха своята публика във вълшебния свят на детството, покориха сърцата на всички със смелите си и амбициозни танци. Споделиха най-дръзките си мечти, покориха най-високите върхове, откъснаха най-красивите цветя и показаха, че в света на детството няма невъзможни неща.
Възпитаниците на ЦДГ "Звънче" показаха пред всички родители и гости, че са готови да прекрачат училищния праг и с усмивка на уста те казаха: "Сбогом детска градина, здравй училище!"
Яница Станчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар