четвъртък, 16 юни 2011 г.

Ремонтират пътната мрежа в павелбанско


Започна първи етап на ремонтите на общинската пътна и улична мрежа в община Павел баня, съобщиха от общинското ръководство. Средствата за ремонти на пътната мрежа са предвидени в бюджета на общината за тази година. Те ще бъдат изразходвани на два етапа, поради това че разходите в общинския бюджет по инвестиционната програма са свързани с изпълнението на приходите от разпореждане с общинско имущество. След сключен Договор между Кмета на общината и изпълнителя "ПИ ЕС АЙ" АД Стара Загора на стойност 78 000 лв. с започна изпълнението на 7 обекта в общината:
1. Изкърпване асфалтова настилка Курортна зона Павел баня;
2. Кърпеж/Изкърпване асфалтова настилка на улица "Д-р Алексиев" в с.Габарево;
3. Частичен ремонт / Изкърпване асфалтова настилка I-6, Калофер-Казанлък-Александрово;
4. Частичен ремонт / Изкърпване асфалтова настилка ул. "Акация" и ул. "Опълченска", с.Горно Сахране;
5. Кърпеж / Изкърпване асфалтова настилка на улици в с.Осетеново;
6. Частичен ремонт / Изкърпване асфалтова настилка II-56 Павел баня-Виден;
7. Частичен ремонт общински път SZR1130 / Изкърпване асфалтова настилка I-6, Калофер-Казанлък, Д.Сахране-Г.Сахране II-56 .
След приключване на ремонта се предвижда и маркиране на уличната и пътна мрежа. Със съдействието на Кмета на общината до Празника на Розата и минералната вода ще бъде ремонтирана и отчечката от път II-56 от Гердеме до с. Турия.
Най- голям проблем на пътната мрежа в общината остава ремонта на държавен път II-56 в района на с. Г. Сахране. За осигуряване на средствата от държавния бюджет е поискано съдействие на Областния управител на област Стара Загора.
Долина

Няма коментари:

Публикуване на коментар