петък, 1 април 2011 г.

"Krossfire" - предстартово броене до "Learning To Fly"


Броени дни делят феновете на талантливите пловдивчани на група "Krossfire" от момента, в който ще могат да се докоснат до първия албум на бандата. Случайно или не, той носи знаковото заглавие "Learning To Fly" и съвсем официално ще се нареди на първо място в дискографията им. Със сигурност обаче, за феновете на хубавата музика, "Krossfire" съвсем не са непознати. И още по-сигурно е, че дебютния им албум, далеч няма да е и дебют за тях на сериозната музикална сцена.
Групата има 10-годишна история, която е сигурна гаранция за това, че момчетата отдавна са отминали етапът на опитити за летене и вече са устремени към по-сериозни върхове.
Албумът, който ще се появи на музикални пазар към края на месец май ще включва десет композиции - осем песни и две интродукции. Официалната дата обаче все още от групата не са обявили, но коментираха, че в моменат тече процес по миксиране и мастериране.
"Избрахме материалът да бъде мастериран в "Master Vargas Studio" в Ню Йорк, защото сме доволни от работата на Кристиан, а и песните ще бъдат чути за пръв път от него и така ще имаме един различен подход към финалното оформяне на звука" - споделиха за "Долина" любопитни подробности по работата над албума, момчетата от "Krossfire".
По думите на вокала на групата Димо Петков, той ще носи името на една от песните на "Krossfire", която разказва историята на Икар. Личната символика, която музикантите влагат е свързана със стремежа на групата през всички тези години да израстне и да покорява по-високи и по-високи върхове.
Групата ще организира турне за промоцията на дебютния си албум. Кога и къде ще се можете да се докоснете до "Уча се да летя" ще разберете на сайта на групата:
www.krossfirebg.com
Долина

Няма коментари:

Публикуване на коментар