четвъртък, 9 декември 2010 г.

"СИМОРОНСКИ ЛЪЧ" В КАЗАНЛЪК

Уважаеми читатели на в."Долина", екипът на фондация "Деца на света" има удоволствието да Ви представи излязлата в края на октомври 1-ва книга по Симорон в България - "Симоронски лъч" - най-новото творение на основателите на школата - Петр и Петра Бурлан.
"Симоронски лъч" е първата част на най-новата книга на Бурланите - "Разрешаваме полета" излязла в Русия в края на 2009 г. Тази част на книгата бе препоръчана от самите автори като подходящо въведение в тяхната система.
Какво е Симорон - школа за вълшебници или психология на третото хилядолетие?
Пред вас е книга за една от най-загадъчните от всички съществуващи психологични школи в света. Нейните създатели, киевските психолози Петра и Петр Бурлан за двадесетте години от съществуването й, превръщат СИМОРОН в цялостна оригинална методика за самоактуализация, даваща технология за бърз достъп до нашите вътрешни творчески ресурси.
Здраве...
Душевно равновесие и усещане за хармония...
Мир и разбирателство с близки и далечни…
Осъществяване на творческите проекти...
Преуспяване и финансово благополучие...
Откриване на способности в себе си, които малко хора владеят...
Всичко това е малка част от онова, което човек намира, когато се докосне до СИМОРОН.
В настоящата книга е изложена една от най-известните версии на Симорон, представена по такъв начин, че на читателя да е възможно задочно да изпробва върху себе си едни от най-ефективни техники и да открие спектър от възможности, които могат да го превърнат в истински съвременен вълшебник.
Росица Николова-Стефанова-координатор проекти на фондация "Деца на света" премина обучение в школата на създателите на Симорон - Петра и Петр Бурлани в Киев и ще представи книгата по системата Симорон в Казанлък - "Симоронски лъч" на 09 декември 2010г. (четвъртък), от 18.00 часа в ЛИТЕРАТУРНО-ХУДОЖЕСТВЕН МУЗЕЙ "ЧУДОМИР"

Няма коментари:

Публикуване на коментар