четвъртък, 9 декември 2010 г.

КАЗАНЛЪК НА СВЕТОВНО

Две български двойки представиха България на Световното първенство по стандартни танци в Германия през почивните дни. Това са танцовата двойка Жеко Жеков - и казанлъчанката Ина Чокова от "Парадайс данс -Роза" при "Военен клуб" - Пловдив и състезаващите се за "Бургас" Салвадоре Тодаро - Виолета Янева.
Четиримата наши танцьори представиха страната ни в "Ритал Арена" в германското градче Вецлар /пред многохилядна публика/, където се проведе "Шампионатът на планетата". В него участваха всички най-добри танцови двойки на "стандарт" в света /близо 80/. Конкуренцията бе жестока. Жеков-Чокова са 63-ти,а на 11 място са Тодаро-Янева.
На заключителен турнир за "Купата на България", който се проведе преди десетина дни в спортна зала "Христо Ботев" в София, Жеко Жеков-Ина Чокова станаха вицешампиони на страната в дисциплината "стандарт" при юношите /над 19 години/ след варненската двойка Герман Тепавичаров-Стела Куконова. В най-новата история на клуб"Роза", с ръководители фамилията Радеви, участието на световния форум е грандиозен успех за малкия ни клуб от Казанлък.
Долина

Няма коментари:

Публикуване на коментар