петък, 24 февруари 2012 г.

Министерство на икономиката ни награди


Една от трите специални награди на туристическото изложение "Ваканция и Спа експо`2012? получи нашата община. Отличието за "Атрактивно и професионално представяне на български туристически продукт" бе връчено от зам.-министър Иво Маринов. Същото отличие получиха още общините Шумен и Враца.
Отличието си Казанлък получи заради изключително стилната и красива визия на щанда и новите информационни материали. Концепцията им е развита върху двата водещи символа на района - розите и тракийската цивилизация. Материалите бяха високо оценени и от представителите на Министерството на икономиката, енергетиката и туризма, и от професионалистите в бранша - туроператори, турагенти и журналисти, пишещи за туризъм. Новият формат на празниците на розата като фестивал също се очаква с нетърпение . За него знаеха над 60% от посетителите на щанда.
Акцент на борсата, която се проведе в София от 16 до 18 февруари, бе културният туризъм. Българските участници на експото бяха 225, между които 56 общини и сдружения от страната.
Долина

Няма коментари:

Публикуване на коментар