четвъртък, 1 декември 2011 г.

Казанлъшки "страж" желан от елита


Петрунов избира между "Берое" и "Левски"

Вратарят Александър Петрунов от "Розова долина" е с оферти от "Левски" /София/ и "Берое" /Стара Загора/. Изпълнителният директор на казанлъшкия клуб Олег Начев разкри, че в първите дни на 2012 година, 17-годишният страж ще подпише първия си професионален договор. Засега от "Розова долина" не знаят, какво ще избере Петрунов, който е титулярен вратар на мъжкия тим на "Розите".
"Преди две седмици Сашо бе на проби в "Левски" /София/, но нито една медия не забеляза това. Старши-треньорът на "беройци" Илиан Илиев пък всяка седмица праща в Казанлък, когато сме домакини "съгледвачи" за нашия вратар. Ние не можем нищо да направим, защото сме аматьори, а от друга страна искаме Петрунов да се развива в отбори с големи цели", коментира Олег Начев. Както е известно, в "Левски" преговори за нов договор продължава да води Божидар Митрев, а в същото време Кирил Акалски също е пред изгонване, тъй като така и не успя да се пребори за място в титулярния състав.
След "острието" Кънчо Йорданов, Йонко Неделчев и Иво Иванов, Сашо Петрунов вероятно ще е следващият казанлъшки футболист акостирал на стадион "Георги Аспарухов". Долина

Няма коментари:

Публикуване на коментар