четвъртък, 22 декември 2011 г.

Танцьорите на "Роза" водят в класиране за Купа България


На 17.12.2011 г. в зала "Младост" - Бургас се проведе последния турнир от Купа България, организиран от Нефтохим - Бургас и Българска федерация по спортни танци и община Бургас. КСТ "Роза" участва с две танцови двойки, които се представиха блестящо. При юношите Атанас Русев и Симона Янева, се класираха на 2 място на стандарт и латина. С този успех те заемат еднолично 1място в Купа България за стандарт и латина и отиват в класацията за генералното класиране за ранглистата на България. Двойката е водач в генералното класиране за Купа България в две поредни години 2010-2011 год.
Другата двойка Михаил Иванов и Ана Мария Хънтова също се класираха на финала. Те бяха 3 на латина при юношите и влизат в ранг листата на Купа България. В същата ранглиста на 4 място се нарежда още една двойка от КСТ "Роза" - Александър Драганов и Преслава Чувитева - латина.
КСТ "Роза" проведе своя благотворителен коледен бал на 13.12. като отличи изброените двойки, както и Иван Томов и Румина Курдова, които са на полуфинала на Купа България и двойката Петко Терзиев и Милена Огнянова, които влязоха в по-горен клас.
Да пожелаем още успешни години и турнири на престижния клуб!
Долина

Няма коментари:

Публикуване на коментар