петък, 2 септември 2011 г.

Дамянов с пълна листата за съветници


още обаче не е ясна подредбата на кандидатите за местни старейшини избрани от Сдружението

С пълна листа от 37 кандидат общински съветника, ще участва Сдружение "За гражданско управление", което беше създадено преди по-малко от година в града на розите. Тя ще бъде оглавявана от кандидата за кмет на Община Казанлък за трети мандат Стефан Дамянов, стана ясно преди около две седмици.
Кандидатурата на Дамянов, беше издигната и одобрена на общото събрание на Сдружението, което се проведе в средата на месец август. "Сериозно обмислях дали да се кандидатирам за трети мандат. Но истината е, че работата като кмет ми допада, а и си полезен на хората, с това което вършиш. Събрал съм за тези 8 години и много опит. Започнахме много проекти, които трябва да се довършат." - коментира пред журналисти основанията си да се кандидатира за трети мандат настоящият казанлъшки кмет Стефан Дамянов. Той обяви, че кампанията на Сдружението ще е позитивна, но няма да бъде оставен въпрос или обвинение без отговор. Дамянов направи уточнението след като коментира, че в някой от другите предизборни щабове, очевидно ще залагат именно на тази стратегия.
На същото заседание бяха одобрени и кандидатите за съветници и кметове, които сдружението ще издигне, както и кметовете на населени места, които ще подкрепи. 7 кандидати за кметове на населени места издига Сдружение "За Казанлък" - Величко Станчев за Дунавци, Гюрсел Тюлек за Хаджидимитрово, Йорданка Иванова - Копринка, Пламен Кьосев - Бузовград, Светла Трифонова - Черганово, Христо Кралев Станчев - Горно Черковище и Янка Попова за Розово. Кандидатите на други политически сили Сдружението ще подкрепи в 4 села - Ферид Бекиров в Долно Изворово, Кольо Колев в Кънчево, Иван Колев в Овощник и Желязко Влаев в Енина.
Радостина Байчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар