четвъртък, 29 септември 2011 г.

Петранка Драганова отново със злато


С 11 златни, 5 сребърни и 3 бронзови медала се завърнаха спортистите на "Мини Марица-изток" ЕАД -Раднево от Деветата национална работническа спартакиада на енергетиците в България. Състезанието се проведе в курортен комплекс "Свети Константин и Елена". В победните битки над "черно-белите дъски" дейно участие и принос има казанлъчанката Петранка Драганова.
В игрите участваха 17 отбора от системата на енергетиката в страната. Основната цел на спартакиадата е да подпомогне популяризирането и развитието на спорта сред работещите в енергийния бранш.
Представителите на "Мини Марица-изток" ЕАД се представиха отлично в 15 от 17-те вида спорт включени в спартакиадата - мини футбол, тенис на маса, шахмат, бридж, тенис на корт, дартс, теглене на въже, плуване, баскетбол /"стрийбол"/, лека атлетика, стрелба с въздушна пушка, боулинг, спортна табла, плажна борба и петанк.
Две златни отличия спечели м.с.Петранка Драганова от града ни в личната и тимова надпревара от шест енергийни дружества. Драганова бе близо и до бронза в крайната отборна битка от 19 екипи, само на точка от третото място от 17 вида спорт.
Долина

Няма коментари:

Публикуване на коментар