четвъртък, 7 юни 2012 г.

Милена и Звезди редом с Manowar, Metaliсa и Helloween

само сега, само в Казанлък, само заради "Черните Рози"

Музиката на култовите Manowar, Metaliсa и Helloween, както и на родните рок-легенди Милена и Звезди с настоящата му група "Аналгин", ще оглася околностите на Казанлък в дните от 8 до 10 юни. Толкова рок и в такава концентрация може да има само един повод - традиционният мотосъбор организиран ежегодно от местния клуб "Черните Рози". Тази година събитието има своето юбилейно - 15-то поред издание, тъкмо затова и подборът на съпровождащия музикален фон е толкова звезден, споделят организаторите. Те обаче уточниха, че за сега, трите световноизвестни рок банди ще присъстват на купона само с музиката си под формата на трибюти. Отговорната музикална задача е поверена на: End of pain, които ще се вдъхновят от Metaliсa в петък, Rampart, които ще влязат "под кожата" на Helloween малко по-късно същата вечер, и Krossfire с трибюта на Manowar, които ще са "черешката на купона" в събота.
В силното музикално начало в петък ще се включат и   Sheky And The Bloodrain.
За първи път тази година по време на мотосъборът в Казанлък ще има и толкова звездно българско присъствие в лицето на двама музиканти символи на родната рок музика - Милена и Звезди Керемедчиев, които ще се включат в разгара на купона в съботната вечер.
И тази година обаче организаторите обещават да не изневеряват на най-добрите традиции - да има много забавления, срещи със стари и нови приятели, рев на мотори и бира, като последните две задължително не бива да се употребяват едновременно, предупреждават от "Черните Рози".
За онези, които въпреки изкушението, няма да посетят събора, който и тази година ще се локализира край "Крънското ханче", все пак остава утешението, че ще могат за зърнат стотиците атрактивни мотоциклети и техните ездачи при традиционната обиколка на Казанлък на 9-ти юни. А онези, които ще станат част от случващото се край Казанлък в трите дни на мотосрещата, освен емоциите остава и възможността да спечелят някоя от традиционните награди от томболата. И тази година тя ще се разиграва в последната вечер на събора - 9-ти юни с номерата на входните талони. Абсолютната безпристрастност е гарантирана, както и голямата награда, която разбира се е мотоциклет, този път - Suzuki DR Big 750.
Радостина Байчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар