петък, 15 юни 2012 г.

Ръководството на БСП Казанлък проведе среща с актива си

Ръководството на местните структури на БСП в Казанлък, с председател Александър Минчев, проведе среща с актива в началото на миналата седмица. Това е първата за новия председател среща след неговото встъпване в длъжност като ръководител на местната казанлъшка структура.
Минчев запозна членовете на БСП с взетите решения от 48-ят конгрес на Столетницата провел се в столицата. Бе представена и организационната структура и оперативния състав на ОбС на БСП Казанлък. Насоките които се очертаха на срещата са да се приведат в порядък общинските структури на партията, да продължи усърдната работа за обезпечаване на местните структури с млади хора, лоялни и коректни хора с леви идеи. Също така се планира и създаването на Клуб на Социалиста в Казанлък.
58-те партийни организации на БСП Казанлък активно се включват и в събирането на подписката за провеждане на референдум за АЕЦ Белене.
Минчо Йовчев ще води коалиционната политика на БСП - Казанлък.
На първата среща с актива на Столетницата в Казанлък се сформира съвет на председателите на общинските партийни организации. Новоизбраният съвет се състои от 11 души с председател Бончо Песев. Съветът на председателите ще е в помощ на Общинското ръководство на БСП както и коректив на неговата работа. Съветът е консултативен орган и работи за взаимодействието на ОПО при изпълнение на политиката на общинската организация и на партията.
Български Антифашистки Съюз - Казанлък, БСП - Казанлък, Комунистическа партия на България и останалите леви сили в града ни, на 18 юни, понеделник, ще отбележат 130 години от рождението на Георги Димитров. Честването ще се състои от 10:30 часа на паметника на Георги Димитров на язовир "Копринка", а в 10:00 часа ще тръгнат автобусите от паркинга пред музей "Искра".      
Яница Станчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар