четвъртък, 14 юни 2012 г.

Карловка стана Царица на Долината

Милиана Танчева от Карлово новата Царица на Долината. Тя бе коронована лично от председателя на журито и патрон на конкурса - Мис България 2011 Ваня Пенева.
В тазгодишното издание на конкурса, организирано от Община Казанлък, участваха 16 момичета от Карлово, Казанлък, Павел баня, Сопот, Калофер, Гурково и Мъглиж.
Журито бе в състав - председател Ваня Пенева, и членове -  народни представители, представители на общините,  участващи в конкурса, както и двама специални членове - Виктор Азманов, председател на Българо-китайската търговско-промишлена камара, и г-жа Чанюан Лиу, кореспондент на Балканите за Китайската национална телевизия.
Новата Царица на Долината на розите е ученичка в СОУ "Васил Левски",  а мечтата й е да се занимава с фармация. Да бъда по-усмихната, обеща момичето, след като усети тежестта на короната. Нейни подгласнички станаха Десислава Гичева от Сопот - първа подгласничка, и Христина Колева от Калофер - втора подгласничка. Момичетата получиха подаръци от Община Казанлък, както и от спонсори на конкурса. Милиана Танчева получи и специален подарък - наградата на Българо-китайската търговско-промишлена камара, връчена тази вечер, е екскурзия до Китай. Това ще бъде първото пътуване на Милиана в чужбина, а то я прави още по-близка до Мис България 2011. Преди 5 години казанлъчанката Ваня Пенева грабна короната в конкурса "Мис Долината на розите", а по-късно същата година представи България на световния конкурс "Мис Туризъм Свят" в Китай.
Долина

Няма коментари:

Публикуване на коментар