четвъртък, 5 януари 2012 г.

В края на 2011 - още награди за художниците на ОДК

Четири отличия заслужиха децата от школа по изобразително изкуство "Живопис" при ОДК "Св. Ив. Рилски" с ръководител Галя Иванова, от националния конкурс, с международно участие "Мисия спасител".
Конкурсът се организира от МВР "Пожарна безопасност и защита на населението", със съдействието на Националния дворец на децата и е включен в календара за извънучилищна дейност на МОМН.
На първо място се класира Габриела Петрова Малова - 15 год. Двете втори места взеха - Цветан Теодоров Вълчев - 16 год и Ивелина Мирославова Ненова - 15 год., а на трето е Наталия Любомирова Казичева - 11 год.
Церемонията по награждаването се състоя на 12.12 2011г. в Националния дворец на културата в София. Наградените деца ще кандидатстват за едногодишна стипендия в програмата за талантливи деца към МОМН, съобщиха още от Детския комплекс.
С още четири отличия от националния конкурс "Обичам природата - и аз участвам", организиран от министерството та околната среда и водите и фондация "Димитър Бербатов", спечелиха други възпитаници на школата - Цветан Теодоров Вълчев - 16 год., Мая Стефанова Стойкова - 18 год., Гергана Илиева Стойнова - 14 год. и Галина Викторова Маринова - 15 год.
На 13 декември беше връчена наградата на Министерството на околната среда и водите за най-зелен град в България. Отличените рисунки бяха организирани в изложба, по време на церемонията по връчване на наградите.
"Щастливи сме, че децата от школата допринесоха Област Стара Загора да се представи достойно в конкурса, както и участниците от Павел баня, Крън и Стара Загора, които също получиха отличия. За всички участници, имаше грамоти с емблемата на конкурса, а отличените ще получат грамота и бинокъл." - коментираха от Общински детски комплекс.
Долина

Няма коментари:

Публикуване на коментар