петък, 5 август 2011 г.

Бием в трета проверка


За трети пореден път мъжкият ни футболен "Розова долина" /Казанлък/ постигна победа в трета контрола за лятната подготовка на стадион "Севтополис". Този път "Загорец" /Нова Загора/ отпътува с пасив от два гола след добра игра на казанлъчани в съботното хладно и дъждовно юлско утро.
В трета поредна контрола представителният отбор на "Розова долина" надделя с 2:0 над тим от "нашата черга" - "Загорец" /Нова Загора/. И двата състава са членове на Югоизточната "В" група и реално нямаха с какво да се изненадат, макар че новозагорци имат доста кадрово проблеми с оределия си състав.
Николай Иванов и Тонислав Терзиев в съответно 28 и 58 минути реализираха хладнокръвно за крайното 2:0 в третата проверка за казанлъчани. След "Гранит" /Кънчево/ и "Верея" /Стара Загора/ това е трета поредна победа в подготвителния цикъл за състезателите ни, които повече от месец нямат старши треньор.
"Хубавото е победата ни, доволни сме от играта. В самото начало тежка контузия получи играещият треньор Боян Нейчев, надяваме се след изследванията и прегледа в понеделник да няма последствия. Иначе играхме с един състав и много смени. Липсваха по лични причини титулярите - "таранът" Щерьо Щерев и офанзивният Валентин Вълев. Контузиите не са отшумяли при дефанзивният и опитен Радослав Сашков и Станимир Денев. Окончателно Николай Стоичков вероятно ще играе за тим от 4-та чешка дивизия - "Адмира" /Прага/, а в съседна южна Гърция на проби е Ахмед Фаиков. Играхме добре, след много пропуски взехме добър резултат. Тренираме едноразово, но и до ден днешен клубната ни каса е празна. Нямаме средства са топки, възстановяване, екипи, минерална вода и контроли. Имаме планирана проверка в Димитровград в сряда, но все още не се знае дали ще пътуваме", добавиха от футболен клуб "Розова долина".
Долина

Няма коментари:

Публикуване на коментар