петък, 5 август 2011 г.

Станишев и Калфин откриха клуба на Самарски




Лидерът на БСП Сергей Станишев и кандидатът за президент Ивайло Калфин откриха клубът на кандидата за кмет на Казанлък Васил Самарски. Избранникът на местната организация на партията е първият кандидат за кмет от левицата, старта на чиято кампания подкрепиха с присъствието си партийните лидери.
"Лявата идея винаги е била силна в Казанлък", отбеляза Сергей Станишев. Той изтъкна, че БСП е единствената партия, която отива на избори с ясна платформа и програма. Станишев добави, че кандидатите на БСП на предстоящите избори ги чака нелека битка, но това са хора, които знаят как да поемат ангажименти и да ги изпълняват.
На кандидата за кмет на Казанлък Станишев подари амортисьор със заръката, още в първите две години от мандата си, да направи така, че жителите на общината да нямат нужда от подобни резервни части, защото ще шофират по хубави улици. От своя страна Васил Самарски прие поръчението и призова всички жители на общината, независимо от политическите си пристрастия, да отправят към него своите поръчения в новооткрия клуб на улица "Искра".
Малко преди това лидерът на БСП Сергей Станишев и кандидатът за президент Ивайло Калфин откриха паметен знак на сградата на старата печатница, където е основан клуб "Дружба" и е списван "Работнически вестник".
Радостина Байчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар