понеделник, 22 август 2011 г.

Мотори и рок в Павел баня


Цели три дни в края на август - 26,27 и 28-ми, ще бъдат посветени на рока и мотоциклетите и техните заклети почитатели. Вече няколко години подред и в курортния град се провежда мотосъбор, който организаторите от Мото клуб "Змейовете" наричат Национален мотокурбан 2011 г.
Освещаването на курбана ще бъде веднага след откриването на събора в петък, 26 август, от 19 часа. В рамките на същата вечер организаторите са предвидили и няколко състезания.
За радост на жителите и гостите на града, колоната от мотоциклетисти ще направи и обиколка на Павел баня в събота. Началният час според обявената програма е 12. След това мотористите ще поднесат цветя на паметници свързани с историята на България. денят обещава още състезания, за радост на почитателите на храната - кулинарни. За онези, които все пак държат да се насладят докрай не само на чудесните машини, дали си среща край Павел баня, но и на умението на техните собственици да ги управляват, е включеното в програмата атрактивно каране, отново в съботния ден.
Вечерта, ще бъде посветена на две любими рок групи. Старт на рокнастроението ще даде група "Епизод", а за подобаващият финал ще се погрижат момчетата от "Krossfire".
Сцена за разтърсващите 3 дни, пълни с рев на мотори, мирис на бензин и много рок, ще бъде мотокъмпингът в местността "Разсадника". А за всички, макар и само изкушени да надзърнат какво ще се случва в трите дни на събора, добрата новина е, че входът за събитието е напълно безплатен.
Радостина Байчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар