петък, 14 януари 2011 г.

Нова криза с футбола

Казанлъшкият представителен футболен отбор има реална опасност да не започне мачовете си напролет. Причината е до болка позната - касата на клуба е празна.
"Нека не лъжем момчетата от отбора! Имаме финансови затруднения …. Днес /в понеделник/ се видяхме с Дамян Георгиев и Петко Петков, но няма развитие. Явно ще се откажат да помагат на клуба, защото разговорите с общинското ръководство от Казанлък са без успех. Имаме набелязани близо 6 нови играчи, но на този етап дори и няма да тренираме. Няма смисъл да се заблуждаваме, нужна ни е подкрепа и от града Ви. Целите на тима са високи - за година влизане в "Б" група и създаване на добър и боеспособен тим. Но без средства нищо не се постига. Явно ще се разчита само на школата без да има двубои за представителния отбор…", коментира старши треньорът Иван Гаджев.
Старозагорци, които "на пожар" през лятото спасиха местния "Цар Футбол". Във вторник, кметът Стефан Дамянов коментира, че е запознат със желанието на Дамян Георгиев да се откаже от местният футболен клуб. Дамянов уточни, че предстоят срещи, на които позициите да бъдат уточнени и намерено решение на проблема.
Дано има позитивно развитие и за фенове, които очакват мачове на "Севтополис".
Долина

Няма коментари:

Публикуване на коментар