петък, 25 февруари 2011 г.

БЛОНДИНКИ СРЕЩУ БРЮНЕТКИ


Винаги съм се опитвала да погледна на света през очите на един мъж - с една едничка цел, чисто научна, да разбера как изглежда светът през мъжките очи, какво точно кара погледа им да грее, какво може да разтопи мъжките сърца, могат ли да обичат те и понякога любовта не ги ли превръща в прасета? Какви жени предпочитат мъжете и вярно ли е, че блондинките са много по-предпочитани от силния пол? Сложен и дълбок ми се струва мъжкият поглед на света.
И впускайки се в приключението да разучим силния пол, започнах да търся отговор на въпроса блондинка или брюнетки предпочитат мъжете?
Отговорът на този въпрос изглежда подплатен с факти така: Не точно, ако се вярва на изследване сред 1500 мъже, за което разказва вестник "Дейли Мейл" - то показва, че брюнетките водят в мъжките предпочитания по доста показатели. Ето какво показват резултатите:
За блондинките:
- по-диви в леглото
- по-освободени (пак там)
- по-забавни
За брюнетките:
- по-добри съпруги (по-добри майки, по-добри готвачки и по-добри в семейните финанси)
- по-достойни за доверие
- по-подходящи за дълбок и смислен разговор
- по-секси
- по-страстни
- целуват се по-добре
Изводът: Очевидно блондинките са доста предизвикателни за мъжете. Но пък определено брюнетките са по предпочитани от тях за сериозни и дълготрайни връзки. Може би е логично първосигнално мъжа да залепва очи в минаваща блондинка, защото този тип жени не са толкова обичайни за нашите географски ширини. Тук повечето дами са определено с по-тъмен тен на кожата, кестеняви и тъмни очи. Съвсем логично е обаче шведите да въздишат по брюнетки имайки предвид характерните за тяхната географска ширина дадености на населението им.
Мъжете обръщат внимание на симпатична блондинка, дори и да е изрусена. Това е установено от психолозите и сексолозите - блондинките винаги се ползват с повече внимание от страна на противоположния пол, повече даже от много красиви брюнетки. Съгласно разработения от учените "рейтинг на сексуалното привличане", в зависимост от цвета на косата, несъмнено лидерството и палмата на първенството държат блондинките.
Твърде любопитно е, че когато красива брюнетка си смени цвета на косата и с помощта на съвременните козметични средства се превърне в блондинка, нейният рейтинг веднага неузнаваемо се вдига. Всички мъже без изключение обръщат глава след нея. Ето какво значи цвят на косата!
... повече - четете в "Долина"
Яница СТАНЧЕВА

Няма коментари:

Публикуване на коментар