четвъртък, 3 февруари 2011 г.

БСП-кандидатите - в началото на лятото

Едва в началото на лятото БСП ще утвърди листата си за общински съветници в Община Казанлък. За това информираха от местната централа на партията, след заседание на конференцията на общинската организация на БСП. На работната среща са били определени целите в предстоящите избори за местни органи на самоуправление и президент. по същото време ще станат ясни и кандидатите за кмет на общината и кметове на населените места, са решили още участниците в конференцията.
Още през този месец обаче, трябва да започнат разговори от контактна група на ОбС на БСП с леви, левоцентристки и патриотични организации с цел обединаване на лявото пространство, изясняване на формата за участие в изборите.
През март пък, социалистите трябва да направят анализ на политическата обстановка в общината и да утвърдят формата за участие в изборите.
Май е месецът през който, трябва да бъдат събрани предложенията за кметове - на общината и на населените места, както и за кандидатурите са съветници, от които до началото на лятото да бъдат издигнати одобрените от партията кандидати.
Радостина Байчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар