петък, 4 юни 2010 г.

Децата на ЦДГ "Звънче" огласиха 1 юни



ЦДГ "Звънче" град Казанлък отпразнува Международния ден на детето 1-ви юни с голям концерт. Талантливите възпитаници на казанлъшката детска градина пяха и танцуваха близо 2 часа в голямата зала на ДК "Арсенал". С изключителна артистичност малчуганите поднесоха своите поздрави към родителите си под формата на много песни и танци. Освен че показаха наученото през годините, възпитаниците на "Звънче" преподадоха на възрастните и един своеобразен урок по родолюбие. В оригинални и пъстри костюми, децата дефилираха по голямата сцена като истински артисти. С неподправена детска искреност, малчуганите мъдро обобщиха, както най-изконни български традиции, така и общочовешки ценности. Разбира се, не беше пропуснат и поводът за тържеството - Денят на детето. От голямата сцена, малчуганите припомниха на родителите си очарованието на детството и факта, че дори и най-послушните, са просто деца, които имат нужда от лудории понякога.
С концерта си този вторник, детската градина отпразнува и своят 41-ви рожден ден. Празничното събитие уважи лично кметът на Общината Стефан Дамянов, както и заместник кметът по култура Юлиана Палазова, секретарят на Общината Рада Гоцкова и експерти в отдел образование към Община Казанлък.
От сцената на ДК "Арсенал" възпитаниците на ЦДГ "Звънче" поднесоха най-големия подарък за празника, както на своите родители, така и на своите учители - много старание, талант, красота и усмивки.
Радостина Байчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар