четвъртък, 4 ноември 2010 г.

Стартира набирането на лични асистенти и потребители на социалната услуга "Личен асистент"

Стартира набирането на лични асистенти и потребители на социалната услуга "Личен асистент", съожбщиха от пресслужбата на общенска администрация. Община Казанлък е партньор по проекта "Подкрепа за достоен живот" по Схема за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ: BG 051PO001-5.2.09 "Алтернативи", Агенция за социално подпомагане, Дирекция "Анализ, административно и информационно обслужване". Във връзка с това започва прием на Заявления на кандидати, които желаят да предоставят социалната услуга "Личен асистент". Заявленията ще се приемат от 8 до 22 ноември 2010 г. на гише No 3 в Центъра за информация и обслужване на граждани, намиращ се в сградата на Общинска администрация на бул. "Розова долина" No 6, поясняват още от общинска администрация.
За лични асистенти ще бъдат наемани: безработни лица в трудоспособна възраст; трудово заети лица, самонаети лица, неактивни лица (студенти или придобили право на професионална пенсия за ранно пенсиониране - в трудоспособна възраст), които могат да извършват допълнителен почасов труд.
Заедно с това стартира и приемът на Заявления на кандидати за потребители на социалната услуга "Личен асистент". Срокът и мястото за подаване на документи е същият.
Долина

Няма коментари:

Публикуване на коментар