петък, 12 ноември 2010 г.

Стефан Дамянов: "Това е отчет, а не предизборна кампания"

"Това е един законов акт, който всеки кмет трябва да направи пред гражданите, а не начало на предизборна кампания. Всяка година правя такъв отчет, този обаче значително по-обобщен по направления за всичките 7 години на управлението ми като кмет." - това каза пред журналисти, след публичният си отчет миналия четвъртък, кметът Стефан Дамянов. Отговорът му беше провокиран от въпрос, дали събитието, преминало под мотото "7 години - възход и творчество", в което освен презентация за свършеното през тези години, присъстващите в залата видяха и концерт на група "Грамофон" и танцов ансамбъл "Арсенал", не е начало на предизборната кампания на Дамянов.
Той обаче сподели, че се чувства обнадежден за бъдещето, защото онова, което дава сили е работата за хората. "Оптимист съм, може би повече от всички други, защото си поставям тежки и отговорни задачи. А тези задачи, те мобилизират. Много неща не бяха свършени, особено от големите проекти." - допълни още Дамянов.
След като направи преглед на основните аспекти на работата си като кмет през 7-те години, Дамянов трябваше да отговори и на някой въпроси на хора от залата. Повече обаче бяха похвалите, които се чуха от уважилите кметския отчет. Стефан Дамянов получи много благодарности и адмирации за хубавите неща, които са се случили в Казанлък през годините на управлението му.
... повече - четете в "Долина"
Радостина Байчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар