петък, 12 ноември 2010 г.

Отзвук

Две от общинските организации на политически сили - "Атака" и ГЕРБ, коментираха този понеделник с официални свои изявления, отчета за изминалите 7 години, представен от кмета Стефан Дамянов миналия четвъртък. На самото събитие, нито една от двете местни организации на партиите, не е имала свой представител, признаха те при срещата си с медиите в началото на тази седмица. Ето как двете политически сили коментира събитието от 4-ти Ноември.

"Атака": "Чужди заслуги,неизпълнени обещания и много висящи въпроси"
Чужди заслуги си приписва кметът на Общината Стефан Дамянов, като отчета проекти и инвестиции на частни фирми, се твърди в официалната декларация на ПП "Атака" по повод отчета на кмета за седемгодишния му период на управление. Сред споменатите обекти, фигуриращи и в отчета на Дамянов са: Ветрогенераторния и фотоволтаичния парк, ремонта на моста край Бузовград, ремонта в ЛХМ "Чудомир", както и проекта за "Внедряване на мерки за енергийна ефективност в учебните заведения" по оперативна програма "Регионално развитие".
... повече - четете в "Долина"

ГЕРБ: "Лична медийна акция, начало на предизборна кампания"
Лична медийна акция, начало на предизборна кампания, определиха отчета на Дамянов, в свое становище, представителите на общинското ръководство на партия ГЕРБ. Представеното от настоящия градоначалник на 4-ти ноември, според ГЕРБ не може да бъде наречено отчет, защото не съответства на записаното в Закона за местното самоуправление и местната администрация в чл. 44, ал. 5: "Кметът на общината представя пред Общинския съвет програма за управление за срока на мандата в тримесечен срок от полагането на клетва. Програмата съдържа основни цели, приоритети, дейности и срокове за изпълнение и очаквани резултати. Кметът на общината представя пред общинския съвет годишен отчет за изпълнението на програмата в срок до 31 януари.".

... повече - четете в "Долина"
Радостина Байчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар