петък, 4 ноември 2011 г.

Радевски остава в Павел баня


Господин Господинов сменя Стойчо Цанев в Мъглиж

С подкрепата на 3879 от гласоподавателите на общината, ще започне третият си мандат като кмет на Община Павел баня Станимир Радевски. Той се пребори на балотаж с опонента си Петър Бояджиев, като го изпревари с точно 406 гласа.
След балотажа миналата неделя, на нов кмет заложиха в село Асен. Там кандидатът на ГЕРБ Недялко Петков изпревари досегашната кметица - Росица Русева.
Шукри Юсеин от ГЕРБ ще смени на кметския пост Ахмед Контилев, който събра 36.45% за сметка на опонента си, на когото се довериха 63.55% от избирателите.
В Горно Сахране печели кандидата на местна коалиция "Балкан": "Движение Гергьовден", "Одс - общност на демократичните сили", пред досегашния кмет - Руси Шиков.
В Осетеново кмет ще е Петър Райчинов.
В Мъглиж, с 432 гласа преднина, кандидатът на "Българска Социалдемократическа партия" - Господин Господинов, спечели кметското място. Победата си той извоюва над кандидатът на БСП и кмет на Мъглиж два поредни мандата - Стойчо Цанев.
Кмет на ветрен през следващите 4 години ще е Кольо Желев, решиха още гласоподавателите миналата неделя. В Дъбово, хората се довериха на Тоньо Бенев, в Зимница на Генко Райчев, в Юлиево - Денислава Неделчева.
Радостина Байчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар