четвъртък, 14 октомври 2010 г.

Бием в Стара Загора, загубихме на свой терен


Важна победа с 2:1 извоюваха казанлъчани в мач с прийоми от водните спортове на стадион "Локомотив" в Стара Загора. Трите точки "Розова долина" спечели в среща от 10-ия кръг на Югоизточната "В" група срещу "Тунджа 2006" /село Ягода/, двубой игран по повод празника на Стара Загора.
"Футбол просто нямаше, теренът бе ужасен след проливните дъждове повече от денонощие… съдийството поръчково", коментира помощник-треньорът на представителния казанлъшки тим - Антим Паральов.
"Радостното е, че момчетата не се уплашиха от грубостите и съдийските "подаръци" за "Тунджа" от главния арбитър Петър Андреев от Кърджали. По принцип млад и неопитен отбор се парализира след подобни минути … Провокациите бяха от всички страни… Просто подобен мач не съм гледал, липса на картони за футболистите от село Ягода след изобилие от неспортсменски прояви, грозно съдийство и разкалян и адски тежък терен. Играхме на контраатаки ,по-затворено с двама опорни дефанзивни халфове - Нейчев и Цонков. Последният направи добър мач, а на резервната скамейка бяха Фаиков и Арнаудов. Опасността от контузии и липсата на всякаква техника в мача ни накара да направим смените. На 3-4 пъти ни спираха атаки след явни несъществуващи засади, в полза на символичните домакини. В 14-та и 43-та минути Паоло Драголов и Николай Стоичков отново след контаратаки отбелязаха за 2:0. В 55-та минути Иван Тодоров намали за крайното 2:1 в полза на казанлъчани", сподели Паральов след битката на стадион "Локомотив".
Казанлъшките момчета обаче отбелязаха загуба с 2:0 на свой терен в 11-тия кръг на "В" Югоизточна група от тима на "Свиленград 1921". Бившият член на "Б" групата ни показа по-грамотен и добър футбол при перфектни условия за игра - топло време и над 200 души на градския стадион.
... повече - четете в "Долина"

Долина

Няма коментари:

Публикуване на коментар