четвъртък, 21 октомври 2010 г.

Медали за спортните ни танци

Голям скок в развитието си чрез резултатите показаха танцовите двойки на Клуб "Роза" с треньор Петър и Ваня Радеви. В 10-ия Открит Турнир на Шумен и в Петия за националната купа, общо 111 двойки от 36 отбора се включиха в една от първите есенни прояви за сезона с гостоприемството на Община Шумен, местния клуб "Фея-Данс" и Българската федерация по спортни танци.
В крайното класиране при юношите старша възраст с бронзово отличие са Атанас Русев и Симона Янева, много близко като оценки до вицешампионска титла в конкуренцията на още осем двойки. С идентичното трето място могат да се похвалят Михаил Иванов и Анна -Мария Хънтова от 10 двойки в групата на "18Б" при "латиноамериканските танци". При "младежите" на "Латина" при жестока конкуренция от 10 дуета Иванов и Хънтова са четвърти, а при състезателите над 19 години са с пето място отново от 10 конкурентни двойки. На "стандарт" - Русев и Янева са втори в клас "15Б". В конкуренцията на още 4-ри двойки в клас "15Д" - Иван Томов и Десислава Тенева са трети в крайното подреждане.
Стоян Петров и Румина Курдова от 10 двойки са 6-ти в "13Д".
Иван Матанов и Полина Куцарова от другия казанлъшки клуб "Киара-Н" са 12-ти в клас "9Е", а в "18Д" - Михаил Милчев-Стефани Русева и Марко Георгиев-Гергана Миланова са съответно на 6 и 7-мо място в крайното подреждане. "Роза" - Казанлък пътува за Шумен с 4-ри състезателни дуета, а "Киара-Н" с три.
Русе, София, Поморие и Враца ще са домакини на последните за годината прояви на паркета - синоним на грация, елегантност и постоянство.
Долина

Няма коментари:

Публикуване на коментар