четвъртък, 7 октомври 2010 г.

ДА ХВАНЕМ БИКА ЗА РОГАТА

ИЛИ ОТ-ДО ЗА ФЛИРТА

"Очарователната съблазън на жените действа по-могъщо отдалеч, отколкото отблизо. Те будят страст толкова по-силно, колкото по-малко я удовлетворяват." - разсъждава мъдро върху магията на флирта френският писател Анатол Франс.
Не толкова мъдро и романтично, но пък за сметка на това категорично психолозите твърдят, че всяко отношение между мъж и жена, които се харесват, и са решили да демонстрират един на друг това, можем да наречем флирт. Флиртът е първата стъпка, когато пламва любовта, от една страна. От друга стана - ВНИМАВАЙТЕ! - не е задължително флиртът да прерастне в любов. Някои остроумни сексолози пък, твърдят, че флиртът прилича едно към едно на корида, с тази разлика, че до финала нито един от двамата участници не знае кой от тях е бика и кой тореадора.
Флиртът, като всяка друга игра си има своите етапи, нива и правила. Сексолозите препоръчват те да се следват стриктно и да не се прескачат, както имат навика да правят мъжете, защото понякога резултатът не е толкова важен и сладък, колкото самата игра на съблазняването.
... повече - четете в "Долина"
Лили Пушинска

Няма коментари:

Публикуване на коментар