петък, 8 октомври 2010 г.

Стойо Иванов: "Искам стойностните хора да са напред"

ГЕРБ освети офисът си в Казанлък



Стойо Иванов е 53 годишен, инженер-хидравлик, прекарал дълги години от трудовия си стаж в бившия Институт по хидравлика и пневматика. Понастоящем е изпълнителен директор на фирма "Хидропневмотехника", която е наследник на Института.
Вдовец. Баща на две пораснали вече момчета.
Зодия Водолей. От онези, за които казаната дума е хвърлен камък, а очарованието на живота е в работата. И не се отказват лесно.
Няма вид на биткаджия, но респектира. Не обича много да говори, но за сметка на това обича да слуша. И "чува" разговора.
Първото впечатление е за мек, благ и диалогичен тип човек, прекалено възпитан, за задачата с която се нагърбва и ситуацията, в която попада.
Склонява от един разговор за интервю, без писналите ни уговорки в стил: "да координирам с ръководството".

- Господин Иванов, публична тайна е разделението в местната структура на ГЕРБ-Казанлък. Според запознати - на поне три клана. Вие оглавявате ръководството в труден за организацията момент и една от надеждите и очакванията към вас и членовете на новото ръководство е именно справянето с вътрешните противоречия в организацията. Имате ли визия, как ще стане това?

- Надявам се новото ръководство, избрано от Изпълнителната комисия на ГЕРБ да подейства на местната структура като един сигнал, едно начало за излизане от това състояние, което по всеобщо мнение не е добро.
- Вече три години на практика ГЕРБ Казанлък няма лице. Вие споделяте ли подобна теза? Всъщност теза или диагноза е това?
- Не се наемам да го окачествявам, но моето лично мнение е, че лицето каквото е било досега на ГЕРБ не е това, което бих искал да е и което смятам, че партията би трябвало да има.
... повече - четете в "Долина"
Деляна Бобева

Няма коментари:

Публикуване на коментар