петък, 14 май 2010 г.

45 години отпразнува ПГ по лека промишленост и туризъм

С тържествен концерт ПГ по лека промишленост и туризъм отпразнува своят 45 рожден ден. Празникът, който се състоя в голямата зала на ДК "Арсенал" беше заключението на редица мероприятия, с които в течение на няколко месеца училищното ръководство и възпитаниците на гимназията честваха юбилея си. Във връзка с годишнината кметът Стефан Дамянов поздрави учителите и учениците от професионалната гимназия и съобщи, че ще предложи настоящия директор на учебното заведение Рени Червенкова, както и един от най-дългогодишните директори на училището Петко Желев, за вписване в почетната книга на Казанлък по време на тържествената сесия на Общинския съвет в рамките на Празника на розата. На празника Дамянов връчи на учебното заведение и почетен знак на Общината.
Поздравления за юбилея на училището, както и символът на Казанлък - розата, поднесе и общинският омбудсман Катя Киликчиева.
За годишнината си ПГ по лека промишленост и туризъм получи цветя и поздравителен адрес от председателя на ОбС Васил Самарски. Казанлъшкото учебно заведение получи множество поздравителни адреси в деня на своя празник, съобщиха още от ръководството на училището. ... повече - четете в "Долина"
Долина

Няма коментари:

Публикуване на коментар