петък, 11 май 2012 г.

Училище - знания, творчество, спорт и забава



Три представителни изяви се състояха в края на миналия и началото на този месец в ОУ "Св. Климент Охридски" гр. Крън, на групи по извънкласна работа по проект УСПЕХ с финансовата подкрепа на ОП "Развитие на човешките ресурси", съфинансирана от Европейския социален фонд на ЕС.
В последния четвъртък на април учениците от Студио "Компютърът в моя свят" с ръководител Мария Петкова превърнаха своята представителна изява в "Празник на технологиите" на тема "Училище на моите мечти". Децата от компютърното студио представиха пред ученици, родители и гости своите мечти за училище, като всеки беше изготвил презентация. Компютърните магьосници от студиото се оказаха не само технически подготвени, но и с невероятно въображение.
На следващия ден пък се състоя представителната изява на Студио "Славееви гласове" с ръководител Мария Кафалиева. Гласовитите деца показаха своя талант на специален концерт в търговския център на града. Многобройната публика заслужено раздаваше своите аплодисменти, където изпълнението на песните от пъстрата музикална палитра показа таланта на певците и изтънчения вкус на техния ръководител. Посланието на всички тях бе: "Дайте шанс на песента - скрита сила има в нея, тя ще върне радостта и светът ще оцелее."
Ден след 1-ви май, на стадиона в гр. Крън бе представителната изява на футболистите от Секция "Да спортуваме заедно" с треньор Иван Симеонов. Игра се "Футболен мач" - контролна среща между сформираните два отбора в секцията за излъчване на победил, който ще играе срещу отбора на ОУ с. Енина в заключителния етап. Младите футболни таланти играха с много спортен хъс, който се усещаше в надпреварата, и който вдигна адреналина на всички присъстващи. На срещата гостуваха фенове на отборите и приятели на футбола
Долина

Няма коментари:

Публикуване на коментар