петък, 28 октомври 2011 г.

Трета кметска награда за UNITED AVANGARD ARTIST


UNITED AVANGARD ARTIST взе най-престижната награда от фестивала в Севлиево "Вълшебникът театър". След ексклузивната покана от организаторите на фестивала младите авангардисти грабнаха специалната награда на кмета на община Севлиево. Това е третата кметска награда след получените такива в община Свищов на фестивала на камерните и кафе театри и община Бургас на международния фесивал "Бургаски изгреви". В момента младите театрали имат покана от БААТ /Българска асоциация на аматьорските театри/ да вземат участие с представлението си "Трябва да съм луда" на ежегодната асамблея, която ще се проведе през декември. Това е голямо признание за трупата, тъй като асамблеята се провежда като работна среща на организаторите на фестивали от страната и нашата постановка ще бъде единствената изнесена в рамките на асамблеята.
В началото на месеца клуба проведе кастинг за набиране на нови членове на UNITED AVANGARD ARTIST с направление фотомодели в стиловете, снимани от клуба и млади артисти, които ще участват в предстоящите проекти-постановката "От вампири по-вампири" и в момента снимащия се филм "Трябва да съм луда".
UNITED AVANGARD ARTIST се развиват като един от най-перспективните, занимаващи се с авангардно изкуство клуб като само за периода март-октомври месец бе включен в програмата на Чудомирови празници/единствения непрофесионален спектакъл/, успя да вземе десет първи награди за спектакъла и участниците в него като през това време взе участие в програмите на Празника на розата, тържеството по повод 06.октомври, Празника на царевицата в град Кнежа и Мото събора в Павел Баня където бяха водещи, както и стартираха заснемането на пълнометражния филм "Трябва да съм луда", който вече предизвика голям интерес от страна на медиите.

Няма коментари:

Публикуване на коментар