петък, 28 октомври 2011 г.

Още награди за "Трябва да съм луда"


Първа награда за младежки спектакъл взе постановката "Трябва да съм луда" на младите театрали от unitedavangardartist от Фестивала на любителските театри на името на "Кръстьо Пишурка". Международният форум, в който могат да вземат участие единствено любителски колективи и изпълнители, донесе изключително признание и за двете актриси от казанлъшкия спектакъл, за които организаторите направиха жеста, вместо една, този път да бъдат връчени две първи награди за женска роля в рамките на целия формат на фестивала.
"След участието на unitedavangardartist в "Празника на розата" получаваме все повече покани за изяви необвързани с театъра и добиваме все по-голяма известност на местно и национално ниво." - коментираха от нестандартния младежки клуб към читалище "Възродена Искра", в който под ръководството на Румен Сомов, казанлъшките младежи творят в различни области.
В многобройните си изяви unitedavangardartist трупат не само популярност, но и нови приятели. Доказва го гостуването в началото на този месец на театралната група на читалище "Борба" от град Кнежа на казанлъшка сцена. В града на розите, на сцената на читалище "Възродена Искра", гостите представиха "Между звездите и смъртта" по разказите на Екатерина Томова "Забравените от небето". Представлението, изиграно на много високо и професионално ниво, предизвика голям зрителски интерес.
Театралите от Кнежа гостуваха в Казанлък по покана на unitedavangardartist, която беше жест в отговор на тяхната покана, нашите млади артисти да се включат в празника на Кнежа. Долина

Няма коментари:

Публикуване на коментар