петък, 28 октомври 2011 г.

Стефан Дамянов: "Работата на Сдружението продължава"


"Сдружение "За гражданско управление" ще продължи да работи и да търси форми, в които гражданите ще участват във властта и прякото управление. Ще работим в избраната от нас насока, сега и чрез представителите си в Общинския съвет." - коментира пред журналисти в началото на тази седмица Стефан Дамянов.
След като не получи достатъчен брой гласове в кандидат кметската надпревара, Дамянов, който беше на чело на общината 2 поредни мандата, сега е общински съветник. Чрез медиите, той благодари на всички жители на Общината, които са го подкрепяли през изминалите 8 години.
"Обръщам се към всички Вас, за да изразя своята благодарност, че за изключителните два мандата като кмет на община Казанлък имах Вашето доверие и подкрепа в работата ми като досегашен кмет на Община Казанлък.
Промените, които осъществихме направиха Казанлък и неговите села по красиви, чисти и по-благоустроени." - сподели още Дамянов. Като резултат от общите усилия на целия си екип финансовото стабилизиране на Общината и нарастването на бюджета в сравнение с първите години от мандата. "Промените, които осъществихме направиха Казанлък и неговите села по красиви, чисти и по -благоустроени. Стараех се и заедно с моите колеги работихме за финансовото стабилизиране на Общината - бюджета нарасна над 2,5 пъти и осигурихме допълнително над 700 мил. средствата по европейските програми и от наши и външни инвеститори.Това даде възможност да вложим 3,5 пъти повече средства във всички сфери на дейност на общината.", каза още Дамянов.
Той благодари и на онези редови членове на БСП, на други леви партии и граждански сдружения, които са го подкрепяли в работата му през годините и по време на тазгодишната предизборна кампания.
Като представител на Коалиция "За гражданско управление" Дамянов коментира, че "за реален победител може да се приеме работата на гражданското сдружение. Защото точно ние изнесохме борбата срещу порочното поведение на някои съветници от Общинския съвет."
Стефан Дамянов даде подкрепата си за предстоящия балотаж на кандидата на ГЕРБ Галина Стоянова, като обаче уточни, че това е лична подкрепа, с която не ангажира членовете на Коалицията.
Радостина Байчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар