петък, 28 октомври 2011 г.

Балотажи и в Павел баня и Мъглиж


Досегашният кмет на Павел баня Станимир Радевски и кандидатът на Коалиция обединение "Зелена партия", "Обединени земеделци", "Българска социалдемокрация" - Петър Бояджиев, ще се явят на балотаж за кметския пост в неделя. На крачка от балотажа беше и кандидатът за кмет на БСП в Павел баня Атанас Пъдев, на когото не достигнаха малко гласове, за да се яви срещу Радевски вместо Бояджиев. От надпревалрата в павел баня отпада кандидатът на ГЕРБ Христо Чаушев.
С най-голям процент и за съветници е Коалиция обединение "Зелена партия", "Обединени земеделци", "Българска социалдемокрация" - 25.01%. С 21.33% следва ДПС. За кандидатите за съветници на ГЕРБ в Павел баня са гласували 16.36%. Местна коалиция Коалиция "БСП-ЗС-Ал.Стамбилийски" е с 15.74%.
Настоящият кмет на Мъглиж Стойчо Цанев, кандидат на БСП, ще трябва тази неделя да се яви на балотаж с кандидата на ПП "Българска социалдемократическа партия" Господин Антонов Господинов. 20.87% от гласоподавателите са подкрепили на първия тур Цанев, а 23.14% Господинов, сочат данните от Централната избирателна комисия. В община Мъглиж само две села имат кмет избран на първи тур - Тулово и Ягода.
Радостина Байчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар