четвъртък, 8 юли 2010 г.

Награди и дипломи в ПГТТМ за края на годината

Дипломите на завършилите средното си образование випуск 2010 и годишните награди за извънкласни дейности на заслужилите ученици, връчиха на специално тържество миналия петък в Професионална гимназия по транспорт и транспортен мениджмънт.
След посрещането на училищното знаме, като реверанс-благодарност 12-те класове представиха презентация, с която поздравиха учителите и учениците в гимназията. Директорът, госпожа Валентина Радева, лично връчи дипломите и наградите на най-отличилите се зрелостници от Випуск 2010.
Раздаването на годишните награди за постижения в извънкласните дейности на ученици от ПГТТМ започна с награждаването на главните действащи лица в изработването на ТВ рекламата на гимназията за прием 2009-2010 г. Награди за главни роли в рекламния клип получиха Айнур Адашева 10Б клас и Ивайло Господинов 10В клас, и разбира се авторът на идеята за сценария на рекламата - Николет Костадинова 11А клас.
За участие в националното състезание Skills@Work награди получиха учениците от 10А клас: Павел Минчев Минев, Николай Маринов Вълков, Павлета Христова Колева, Евгения Ванчева Костова, Стоян Ту Нгуен
За участие в националното състезание "Млад икономист", отличени бяха: Петя Веселинова Димитрова, Николай Маринов Вълков и двамата от 10А клас
За участие в националната олимпиада по Техническо чертане награда получи Здравко Митков Тютюнджиев. Разбира се, заслуга за успеха му има и ръководителят му инж. д-р. Дечко Пейчинов.
Освен за успехи в сферата на научното знание и техническите умения, награди получиха и 12-те възпитаниците на гимназията от 9А и 10А клас, които показаха театрално майсторство в постановката "Рейс" от Станислав Стратиев, с ръководител режисьорът Мара Бонева.
За участие в Областно състезание "Млад огнеборец" награди получиха 10 ученици от 8А и 8Б клас, с ръководител Ангел Генев от РУПСБ.
За участие в национално състезание по компютърни мрежи със специална награда е награден Дончо Георгиев Инджов от 8 А клас.
В края на тържеството, кукери от село Търничане прогониха злото с танци и пожелаха късмет и благополучие на бъдещите студенти. Долина

Няма коментари:

Публикуване на коментар