четвъртък, 15 юли 2010 г.

Кой ще разплати погребението на Станчо Коев?

Пет месеца след смъртта на кмета на столетието Станчо Коев, погребението на видния казанлъчанин продължава да бъде неразплатено.
Това стана ясно в началото на тази седмица, след разпространено от пресцентъра на Общински съвет Казанлък съобщение, в което се посочва, че "Председателят на Общинския съвет Васил Самарски даде срок на кмета на община Казанлък Стефан Дамянов да плати погребението на покойния Станчо Коев - Почетен гражданин на град Казанлък, починал на 31.01.2010 г. Срокът е до края на следващата седмица. Самарски предлага на Дамянов нееднократно плащането да се извърши от представителните разходи на кмета или на председателя."
От своя страна, на специална пресконференция, кметът Стефан Дамянов поясни, че първия си доклад до ОбС, за отпускане на еднократна помощ на семейството на починалия кмет, е внесъл на 1-ви февруари. В него той е предложил, в помощта да бъдат включени както разходите за погребението, така и тези за лечението му в МБАЛ "Д-р Христо Стамболски". ... повече - четете в "Долина"
Радостина Байчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар