четвъртък, 23 юни 2011 г.

Овощник - отличник в почистването

Кметство Овощник бе сред отличниците, които получиха награда и поощрение за добре свършената от тях работа в кампанията по почистване на град Казанлък и населените места на територията на общината. Кметът на Овощник Иван Колев подчерта, че за населените места в общината това са регулярни акции, които ще продължат и занапред.
Стартиралата през април кампания, която премина под мотото "За чист и приветлив Казанлък", получи своя завършек този вторник, когато кметът Стефан Дамянов награди доброволческите колективи, които показаха най-много усърдие и резултати в работата си.
ПМГ "Никола Обрешков" е отличникът в почистването сред учебните заведения на територията на общината.
За работата си бяха наградени и жителите на блок 13 в ж.к. "Васил Левски". От тяхно име, наградата прие домоуправителят Юри Михайлов, който благодари на общината и уточни, че за съседите му, подобни акции също са обичайна практика и извън мащабните кампании.
За своята активна дейност в акцията по почистване на територията около яз. "Копринка", бе отличен и екоклуб "Дълбоки корени" към "Младежки център за развитие - Взаимопомощ". Наградата бе връчена на Раминта Крисчунейте, доброволка от Литва, член на Европейската доброволческа служба на Националния център за европейски младежки програми и инициативи.
Радостина Байчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар